Sollicitatieprocedure

Als je hebt gesolliciteerd, worden jouw cv en brief zo snel mogelijk beoordeeld. Als wij jouw sollicitatie passend vinden, wordt deze met de manager van de betreffende afdeling besproken en ontvang je binnen twee weken een reactie van ons.

Eerste gesprek
Het eerste gesprek vindt doorgaans plaats met de manager van de betreffende afdeling. Het is een oriënterend gesprek over jou, de vacature en onze organisatie. Het is de bedoeling dat beide partijen op deze manier een goed beeld krijgen. Na het eerste gesprek krijg je per mail een terugkoppeling.

Tweede gesprek
Een positieve eerste ronde? Dan gaan we het vervolg met je inplannen. Dit betekent een tweede gesprek met onder andere een van onze P&O adviseurs. In dit gesprek gaan we dieper in op jouw competenties, drijfveren en match met de vacature.

Bij sommige vacatures kiezen we er voor om de selectieprocedure te ondersteunen met een (E-)assessment. Dit assessment geeft een beeld van jouw competenties, drijfveren en capaciteiten. Na het tweede gesprek en de uitkomsten van het eventuele assessment maken we een keuze over jou. Hierover ontvang je telefonisch terugkoppeling.

Aangenomen? Gefeliciteerd!
Arbeidsvoorwaardengesprekken voeren wij meestal telefonisch en worden daarna per e-mail bevestigd.